تماس بگیرید

چرا مواد غذایی در فریزر بعد از مدتی سیاه می‌شوند و بود میگیرند؟

چرا مواد غذایی در فریزر بعد از مدتی سیاه می‌شوند و بود میگیرند؟

مواد غذایی

چرا مواد غذایی در فریزر بعد از مدتی سیاه می شوند و بود میگیرند؟

 

جواب ممکن است:

 

۱-دمای فریزر مناسب نیست.

۲-درب یخچال بیش از اندازه باز و بسته می‌شود و افزایش دما را به همراه دارد 

۳-هنگام قرار گرفتن مواد داخل یخچال همراه با اب(به عبارتی تر و خیس) بوده است.

۴-نقطه انجماد اولیه مواد غذایی کم و کند صورت گرفته است.

۵-بیش از اندازه برفک در کابین است.

 

راه حل:

 

۱-نگهداری مواد غذایی باید در دمای پایین صورت گیرد(دمای مناسب ۱۸تا۲۵درجه)قبل از قرار گرفتن مواد غذایی در فریزر بهتر است رطوبت آن گرفته شود.

۲-مواد غذایی سریع منجمد شود با استفاده از کلید سوپر یا فریز کل مواد غذایی منجمد شود.

۳-لازم به ذکر است برفک مانند یک عایق عمل میکند و عاملی جهت کاهش سرمای مواد غذایی است.


0 دیدگاه

خدمات ما

ارائه خدمات

تعویض کمپرسور یخچال در اهواز

نمایندگی تعمیر برد یخچال در اهواز

گازگیری یخچال در اهواز

تعویض سنسور یخچال در اهواز

تعویض المنت و غیره یخچال در اهواز

پشتیبانی حرفه ای

با ما در تماس باشید

ارتباط با ما

تلفن تماس
09923446716
آدرس دفتر

خوزستان، اهواز

ایمیل ما
Ahvazfreeze@gmail.com
تماس بگیرید

حق نشر محفوظ است. طراحی و برنامه نویسی امیر حسین روحی