چرا مواد غذایی در فریزر بعد از مدتی سیاه می شوند و بود میگیرند؟
جواب ممکن است:
۱-دمای فریزر مناسب نیست.
۲-درب یخچال بیش از اندازه باز و بسته میشود و افزایش دما را به همراه دارد
۳-هنگام قرار گرفتن مواد داخل یخچال همراه با اب(به عبارتی تر و خیس) بوده است.
۴-نقطه انجماد اولیه مواد غذایی کم و کند صورت گرفته است.
۵-بیش از اندازه برفک در کابین است.
راه حل:
۱-نگهداری مواد غذایی باید در دمای پایین صورت گیرد(دمای مناسب ۱۸تا۲۵درجه)قبل از قرار گرفتن مواد غذایی در فریزر بهتر است رطوبت آن گرفته شود.
۲-مواد غذایی سریع منجمد شود با استفاده از کلید سوپر یا فریز کل مواد غذایی منجمد شود.
۳-لازم به ذکر است برفک مانند یک عایق عمل میکند و عاملی جهت کاهش سرمای مواد غذایی است.
ارسال دیدگاه انجام شود؟